Famous Watches & Jewelry

Ons assortiment sieraden is ongekend breed. Vanuit onze leveranciers hebben wij beschikking tot ruim 40.000 stuks verschillende sieraden. Het grootste gedeelte hiervan is van zilver 925 of 14 karaats goud. Hiervan presenteren wij in onze winkel een beperkt assortiment. Overige sieraden kunnen wij u tonen via onze website. Indien niet voorradig kan dagelijks worden besteld en geleverd.

Tevens hebben wij een prachtig assortiment horloges voor zowel dames als heren. Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze merken en verlenen de service die bij dat merk behoort.

Naast de verkoop van sieraden en horloges zijn ook reparaties en aankoop van horlogebatterijen en horlogebanden mogelijk. De reparaties worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met onze goudsmid. Zijn expertise en vakmanschap, samen met de hoogste kwaliteit materialen, is een vertrouwde basis voor reparatie van uw dierbare sieraden.

Neemt u gerust een kijkje bij ons in de winkel Famous of onze website www.horloges-sieraden.nl

Wij zijn u graag van dienst.

Contactgegevens

Brinkstraat 31a
9411 KK Beilen

Famous Watches & Jewelry
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10 :00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Extra info m.b.t. COVID-19

Kijk op onze website, bel, WhatsApp of stuur ons een email. Wij bezorgen in en rondom Beilen of komen naar onze winkel in de Brinkstraat. Schroom niet, maar neem gerust contact op.